Ingrediënten

Onze welbekende technologie

De Barnängen producten bevatten de “precies goede” combinatie van natuur en wetenschap. Onze op wetenschap gebaseerde huidverzorgingsformules bieden langdurige bescherming en zijn de perfecte aanvulling op de Scandinavisch-geïnspireerde ingrediënten.

Cold Cream 


Cold Cream is een eeuwenoud, Zweeds schoonheidsrecept. Het geheim zit in de speciale samenstelling: een hydraterende emulsie, bewerkt met rozenwater, bijenwas en lipiden. Cold Cream was de eerste cosmetische emulsie ooit en is al duizenden jaren bekend om zijn verzorgende en beschermende werking. Cold Cream heeft een veel lichter gevoel op de huid in vergelijking met pure oliën.

Onze originele Barnängen zeepformule bevatte soortgelijke ingrediënten. Daarom besloot Barnängen de technologie aan te passen en de welbekende Cold Cream te creëren. Onze Cold Cream bestaat voornamelijk uit bijenwas en glycerol, deze ingrediënten zijn bekend om hun vochtinbrengende eigenschappen. Daarnaast zorgen zonnebloemolie, allantoïne en kamille voor een zachte huid. Onze Cold Cream is ontwikkeld om de huid te beschermen en te verzorgen. Deze  gepatenteerde technologie wordt gebruikt in Barnängen producten om de allerbeste huidverzorging te garanderen, voor een prachtig gebalanceerde huid.

Vochtinbrengend Serum
 

Barnängens beschermende, vochtinbrengende serum heeft een gelijkwaardige technologie als de Cold Cream en wordt gebruikt in de transparante formules.

Het serum is een samenstelling van allantoïne, zonnebloem- en veenbesolie, en biedt een hoogwaardige bescherming en een zijdezacht huidgevoel. Het serum is sterk geconcentreerd aanwezig in Barnängens Nordic Rituals producten.