Nordic Care lijn

Oil Intense Body Balm

 • barnangen_com_nordic_care_all_over_rescue_body_balm_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_caring_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_caring_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_nutritive_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_nutritive_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_sensitive_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_care_detox_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_oil_intense_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_oil_intense_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_oil_intense_body_balm_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_repairing_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_repairing_hand_cream_970x1400
 • barnangen_com_balans_caring_hand_cream_970x1400
 • Word verliefd op deze beauty must-have. De rijke All Over Rescue Body Balm is verrijkt met de beschermende Cold Cream. Cold Cream hydrateert de huid en trekt snel in, voor een zachte, soepele huid.
  Deze beauty balm combineert een hoge kwaliteit met zintuigelijk plezier en kan gebruikt worden voor alle huidtypes en -texturen.  De lichte formule, verzorgend van top tot teen, smelt onmiddellijk op de huid om haar te hydrateren, te vernieuwen en haar natuurlijke schoonheid te herstellen.

   

  Weet je waar de naam Cold Cream vandaan komt?

  De formule laat een verfrissend en licht gevoel achter zodra het is aangebracht.

   

  Lees Meer >

 • De Caring Shower Cream reinigt zacht en doeltreffend de normale tot droge huid. Deze lichte, luchtige crème helpt om de natuurlijke balans van de huid te behouden, voor een heerlijk zacht gevoel. Onze Caring Shower Cream is verrijkt met de in Zweden geliefde havermoutmelk en 5% beschermende Cold Cream.

  Waarom is haver zo populair in Zweden?

  Zweden heeft het perfecte klimaat om de beste haver te telen. Het is dan ook onmisbaar in de Zweedse keuken.

   

  Lees Meer>

 • Gebruik Barnängens Caring Body Lotion elke dag na het douchen. Het hydrateert en verzacht de huid al vanaf het eerste gebruik. Barnängens Caring Body Lotion is verrijkt met de in Zweden geliefde havermoutmelk, bekend om z’n hydraterende en beschermende eigenschappen, en 5% beschermende Cold Cream.

  Waarom is haver zo populair in Zweden?
  Zweden heeft het perfecte klimaat om de beste haver te telen. Het is dan ook onmisbaar in de Zweedse keuken.

   

  Lees Meer >

 • Barnängens Nutritive Shower Cream bevat de meeste Cold Cream in vergelijking met de andere Barnängen producten. Het is zeer mild en geschikt voor de droge tot zeer droge huid. De crème beschermt de natuurlijke vochtbalans van de huid, waardoor deze soepel en heerlijk zacht aanvoelt. De Nutritive Shower Cream is verrijkt met Kruipbraam, een wilde bes uit het hoge Noorden, bekend om zijn vochtinbrengende en kalmerende eigenschappen.  

  Kruipbraam?
  Kruipbraam groeit in het Noordelijk halfrond. Het is één van de meest kostbare en zeldzame bessen ter wereld.

   

  Lees Meer >

 • Verleng het huidverzorgende gevoel na het douchen met Barnängens Nutritive Body Lotion. Het verwent met een intense verzorging, voor een mooie, sterke en zachte huid. De Nutritive Body Lotion is verrijkt met Laplands favoriete wilde vrucht, kruipbraam, en maar liefst 7% beschermende Cold Cream.  

  Kruipbraam?
  Kruipbraam groeit in het Noordelijk halfrond. Het is één van de meest kostbare en zeldzame bessen ter wereld.

   

  Lees Meer >

 • De Sensitive Shower Cream is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze crème reinigt en verzacht de huid. Het beschermt de vochtbalans zodat de huid haar natuurlijke zachtheid behoudt.
  De Sensitive Shower Cream is verrijkt met vlierbloesem, met z’n delicate, fascinerende geur, en 5% beschermende Cold Cream.

  Waarvoor wordt vlierbloesem gebruikt in Zweden?

  Vlierbloesem wordt gebruikt in de keuken, maar ook in decoratie.  Het is een populaire bloem tijdens het Zweedse Midzomerfeest.  

   

  Lees Meer >

 • Geef je lichaam, geest en ziel een vernieuwende start met de Barnängen Care & Detox Shower Cream die is samengesteld om je huid te zuiveren terwijl de natuurlijke beschermende barrière wordt versterkt. Barnängen Care & Detox Shower Cream wordt gemengd met Berkensap en 5% beschermende Cold Cream en is vrij van parabenen en siliconen

   

  Waar wordt Berkensap voor gebruikt?

  Berkensap wordt gewaardeerd om zijn vermogen om ontstekingen te verminderen, de huid te zuiveren en te hydrateren. Onze douchecrème is doordrenkt met Wild Rose Oil en 7% van ons kenmerkende ingrediënt Cold Cream.

   

  Read more >

 • Oil Intense Shower Cream is speciaal ontworpen voor de droge huid, zodat deze gehydrateerd en ongelooflijk glad blijft. Laat het je huid verzorgen en de natuurlijke balans van je huid beschermen. Onze douchecrème bevat Wild Rose Oil en 7% van ons kenmerkende ingrediënt, Cold Cream.

   

  Oil Intense Shower Cream biedt hoogwaardige verzorging aan je huid met zijn veganistische formule en 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

   

  Waar vind je Wild Roses?

  De Wild Rose is te vinden in de Zweedse weiden aan de kust. Deze delicate en geurige bloemen barsten in het seizoen met een lichte geur.

   

  Read More >

 • Na het douchen met onze Oil Intense Shower Cream, verleng je huidverzorging met onze Oil Intense Body Lotion. Deze lotion vult een zeer droge huid aan met een verfrissend en langdurig vocht. Doordrenkt met Wild Rose Oil en 7% van ons kenmerkende ingrediënt, Cold Cream, zorgt het voor een gemakkelijke absorptie en biedt een prachtig evenwichtige verzorging.

   

  Oil Intense Bodylotion biedt hoogwaardige huidverzorging met zijn veganistische formule en ingrediënten van 95% natuurlijke oorsprong.

   

  Waar vind je Wild Roses?

  De Wild Rose is te vinden in de Zweedse weiden aan de kust. Deze delicate en geurige bloemen barsten in het seizoen met een lichte geur.

   

  Read More >

 • Ervaar Oil Intense Body Balm. Deze beauty-must-have is doordrenkt met Wild Rose olie en ons kenmerkende ingrediënt Cold Cream, dat werkt als een bijvullend schild en snel absorbeert.

   

  Deze lichaamsbalsem combineert hoge prestaties en sensorisch plezier en hydrateert de droge huid. De opgeklopte textuur smelt onmiddellijk op de huid, waardoor het gemakkelijk wordt opgenomen en tegelijkertijd een verfrissend vochtgehalte verkregen wordt.

   

  Oil Intense Body Balm biedt uitstekende huidverzorging met zijn veganistische formule en ingrediënten van 95% natuurlijke oorsprong.

   

  Waar vind je Wild Roses?

  De Wild Rose is te vinden in de Zweedse weiden aan de kust. Deze delicate en geurige bloemen barsten in het seizoen met een lichte geur.

   

  Read More >

 • Ontdek de nieuwe Barnängen Repairing bodylotion die een zeer droge en ruwe huid herstelt en kalmeert door deze de hele dag diep gehydrateerd te houden. Barnängen Repairing Body Lotion is gemengd met Nordic Cotton en 10% Cold Cream en is vrij van parabenen en siliconen.

   

  Waar kun je Nordic Cotton vinden?

  Nordic Cotton is te vinden in het surrealistische landschap van het uiterste noorden van Zweden en heeft versterkende en kalmerende eigenschappen

   

  Read more >

 • Ontdek de nieuwe Barnängen SOS Vård Repairing Hand Cream die een zeer droge en ruwe huid herstelt en kalmeert door deze de hele dag diep gehydrateerd te houden. Barnängen SOS Vård Repairing  is gemengd met Nordic Cotton en 10% beschermend Cold Cream en is vrij van parabenen, siliconen en aroma.

   

  Wist je dat?

  Vård betekent zorg in het Zweeds - deze zorg is vastgelegd in ons Nordic Cotton-ingrediënt dat de natuurlijke barrière van de huid versterkt en de meest gevoelige huidtypen kalmeert

   

  Read more >

 • Verleng uw evenwichtige huidverzorgingsgevoel met Balans Caring Hand Cream, die uw handen de hele dag soepel houdt. Deze handcrème is samengesteld om droge handen te hydrateren en te beschermen met een gebalanceerde verzorging. Onze Balans Caring Hand Cream is gemengd met korenbloem en 5% beschermende Cold Cream voor droge handen en is vrij van parabenen en siliconen.

   

  Balans Caring Hand cream biedt hoogwaardige handverzorging met zijn veganistische formule en ingrediënten van 95% natuurlijke oorsprong.

   

  Wist je dat?

  Balans is het Zweedse woord voor evenwicht en dit evenwicht is vastgelegd in onze formule met korenbloem, een van de traditionele bloemen die Zweden toevoegen aan hun Midsommar-kronen.

   

  Read More >