Nordic Care lijn

Sensitive Shower Cream

 • barnangen_fr_cold_baume_corps_970x1400
 • barnangen_fr_caring_douche_creme_soin_970x1400
 • barnangen_fr_caringbody_lait_corps_hydratant_970x1400
 • barnangen_fr_nutritive_douche_creme_nourrissante_970x1400
 • barnangen_fr_nutritive_lait_corps_nourrisant_970x1400
 • barnangen_fr_sensitive_douche_creme_apaisante_970x1400
 • Word verliefd op deze beauty must-have. De rijke All Over Rescue Body Balm is verrijkt met de beschermende Cold Cream. Cold Cream hydrateert de huid en trekt snel in, voor een zachte, soepele huid.
  Deze beauty balm combineert een hoge kwaliteit met zintuigelijk plezier en kan gebruikt worden voor alle huidtypes en -texturen.  De lichte formule, verzorgend van top tot teen, smelt onmiddellijk op de huid om haar te hydrateren, te vernieuwen en haar natuurlijke schoonheid te herstellen.

   

  Weet je waar de naam Cold Cream vandaan komt?

  De formule laat een verfrissend en licht gevoel achter zodra het is aangebracht.

   

  Lees Meer >

 • De Caring Shower Cream reinigt zacht en doeltreffend de normale tot droge huid. Deze lichte, luchtige crème helpt om de natuurlijke balans van de huid te behouden, voor een heerlijk zacht gevoel. Onze Caring Shower Cream is verrijkt met de in Zweden geliefde havermoutmelk en 5% beschermende Cold Cream.

  Waarom is haver zo populair in Zweden?

  Zweden heeft het perfecte klimaat om de beste haver te telen. Het is dan ook onmisbaar in de Zweedse keuken.

   

  Lees Meer>

 • Gebruik Barnängens Caring Body Lotion elke dag na het douchen. Het hydrateert en verzacht de huid al vanaf het eerste gebruik. Barnängens Caring Body Lotion is verrijkt met de in Zweden geliefde havermoutmelk, bekend om z’n hydraterende en beschermende eigenschappen, en 5% beschermende Cold Cream.

  Waarom is haver zo populair in Zweden?
  Zweden heeft het perfecte klimaat om de beste haver te telen. Het is dan ook onmisbaar in de Zweedse keuken.

   

  Lees Meer >

 • Barnängens Nutritive Shower Cream bevat de meeste Cold Cream in vergelijking met de andere Barnängen producten. Het is zeer mild en geschikt voor de droge tot zeer droge huid. De crème beschermt de natuurlijke vochtbalans van de huid, waardoor deze soepel en heerlijk zacht aanvoelt. De Nutritive Shower Cream is verrijkt met Kruipbraam, een wilde bes uit het hoge Noorden, bekend om zijn vochtinbrengende en kalmerende eigenschappen.  

  Kruipbraam?
  Kruipbraam groeit in het Noordelijk halfrond. Het is één van de meest kostbare en zeldzame bessen ter wereld.

   

  Lees Meer >

 • Verleng het huidverzorgende gevoel na het douchen met Barnängens Nutritive Body Lotion. Het verwent met een intense verzorging, voor een mooie, sterke en zachte huid. De Nutritive Body Lotion is verrijkt met Laplands favoriete wilde vrucht, kruipbraam, en maar liefst 7% beschermende Cold Cream.  

  Kruipbraam?
  Kruipbraam groeit in het Noordelijk halfrond. Het is één van de meest kostbare en zeldzame bessen ter wereld.

   

  Lees Meer >

 • De Sensitive Shower Cream is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze crème reinigt en verzacht de huid. Het beschermt de vochtbalans zodat de huid haar natuurlijke zachtheid behoudt.
  De Sensitive Shower Cream is verrijkt met vlierbloesem, met z’n delicate, fascinerende geur, en 5% beschermende Cold Cream.

  Waarvoor wordt vlierbloesem gebruikt in Zweden?

  Vlierbloesem wordt gebruikt in de keuken, maar ook in decoratie.  Het is een populaire bloem tijdens het Zweedse Midzomerfeest.  

   

  Lees Meer >