Nordic Rituals lijn

Glacier Breeze Shower & Bath Gel

 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_sauna_relax_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_glacier_breeze_shower_and_bath_gel_970x1400
 • Geniet van het Scandinavische Midzomerritueel met Barnängens Midsommar Glow Shower & Bath Gel. Na een zachte reiniging laat het een beschermend laagje achter waardoor de huid er zijdezacht uitziet en voelt. Onze Midsommar Glow Shower & Bath Gel is verrijkt met bloemenoliën en een beschermend Hydraterend Serum.

  Wat is het Midzomerfeest?

  Tijdens het Midzomerfeest wordt de komst van de zomer gevierd.  Het is de dag waarop de zon nooit ondergaat en één van de meest geliefde tradities onder de Zweden.

   

  Lees Meer >

 • Doezel weg met Barnängens ontspannende Sauna Relax Shower & Bath Gel. Geïnspireerd door het Scandinavische schoonheidsritueel, de sauna, zuivert en verzacht het de huid. Dankzij de formule met aroma-oliën, biedt deze Shower & Bath Gel een puur moment van ontspanning. Het is verfrissend en beschermend voor de huid en verhelderend voor de geest. Voor een ultiem gevoel van welzijn. Barnängens Sauna Relax Shower & Bath Gel is verrijkt met berkenextract en een beschermend Hydraterend Serum.

  Waarom houden Zweden van de sauna?
  Ontspannen bij 90°C is een moment van pure ontgifting, terwijl stress en vermoeidheid verlicht worden.

   

  Lees Meer >

 • Duik in het Scandinavische “Isvaksbad” met de verfrissende Glacier Breeze Shower & Bath Gel. Deze gel reinigt en verfrist onmiddellijk, waardoor het de huid de perfect balans biedt van verzorging en verfrissing. Na het douchen voelt je huid perfect in harmonie. Barnängens Glacier Breeze Shower & Bath Gel is verrijkt met natuurlijk zeezout en een beschermend Hydraterend Serum.

  Wat is Isvaksbad?
  Een verfrissende duik in het ijswater – een wintertraditie voor veel dappere Zweden. Het ijskoude, zoute water heeft een onmiddellijk verkwikkend effect.

   

  Lees Meer >